Het nieuws in de kijker

Groeisubsidie van dichtbij bekeken

Groeisubsidie: Nooit eerder was er zo’n grote variëteit aan steun, veel meer dan je zou vermoeden. Daarin speelt de overheid een essentiële rol. Zo is er steun voor de opstart van een zaak, overnames, innovatie, internationaal ondernemen, energie- en milieumaatregelen, transformatie, nieuwe productiesite, nieuwe meertalige website of webshop, opleidingen en HR-acties, aanwervingen, hinder bij werken en noem maar op…

Lees meer

ESF subsidies

ESF subsidies: Bedrijven die werk willen maken van hun HR-beleid en competenties van hun medewerkers willen versterken komen mogelijks in aanmerking voor overheidssteun.

Lees meer

Export subsidies voor bedrijven met internationale ambities

Export subsidies: ter bevordering van internationale handel. De Belgische markt is voor vele groeiende bedrijven al snel te klein. Export laat u toe uw afzetgebied te vergroten en uw productiemiddelen efficiënter in te zetten. Met meer omzet en winst tot gevolg.

Lees meer

Ecologische en veilige vrachtwagens worden beloond

Subsidie vrachtwagen: sinds kort moedigt overheid ondernemers aan om te investeren in ecologisch en veilig transport. Plant u investeringen of heeft u in 2017 geïnvesteerd in maatregelen zoals: automatische versnellingsbak, rijassistentiesystemen, luchtverende stoel, retarder, maatregelen ter vermijding van diefstal, camerasystemen voor achterwaarts rijden en parkeren, airconditioningsysteem en nog veel meer.

Lees meer

Tatyana Vitalyova – zaakvoerder BizBuro

BizBuro is opgericht vanuit de overtuiging dat alle kansen optimaal benut moeten worden. Tijdens mijn 4-jarige carrière bij UNIZO, heb ik heel wat ondernemers ontmoet en gesproken. Elk van hen heeft een bijzonder verhaal en elk van hen heeft één ding gemeen: kansen herkennen. Het feit dat u nu mijn website bekijkt, toont aan dat u voor de zoveelste keer een nieuwe kans heeft ontdekt

Lees meer

contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag? Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een bepaalde maatregel? Of bent u benieuwd naar meer?

Let’s have a coffee!

6 + 5 =

Jan Palfijnstraat 1B / 23, 8500 Kortrijk

+32 471 52 40 51

Over ons

BizBuro is opgericht vanuit de overtuiging dat alle kansen optimaal benut moeten worden.
Daarom begeleiden wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities, door hen te ondersteunen op gebied van subsidies.

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Onze contactgegevens

Jan Palfijnstraat 1B / 23, 8500 Kortrijk

+32 471 52 40 51

info@bizburo.be

BE0844.839.613

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!