Tatyana Vitalyova: zaakvoerder BizBuro …

22-01-2018

Artikels in de media:

DE TIJD

Made-in West-Vlaanderen 

 

BizBuro is opgericht vanuit de overtuiging dat alle kansen optimaal benut moeten worden. Tijdens mijn 4-jarige carrière bij UNIZO, heb ik heel wat ondernemers ontmoet en gesproken. Elk van hen heeft een bijzonder verhaal en elk van hen heeft één ding gemeen: kansen herkennen. Het feit dat u nu mijn website bekijkt, toont aan dat u voor de zoveelste keer een nieuwe kans heeft ontdekt…

Bij mij is opportuniteiten ontdekken uitgegroeid tot het ontstaan van BizBuro. Dagelijks doe ik niet anders dan de mogelijkheden op vlak van subsidies samen met de ondernemer in kaart te brengen en ze ook uit te werken. Subsidieadvies dat meer is dan advies alleen…

 


Wij nemen de zorgen uit handen: subsidiebegeleiding van A tot Z

Wij zoeken voor u alles uit en zorgen voor de opmaak van uw dossier. Zo bespaart u tijd en bent u zeker dat de aanvraag juist gebeurt.

Contact:

Twijfelt u over deze of andere subsidies of initiatieven? Of gehoord van een premie, maar lijkt het te ingewikkeld? Neem hiervoor contact op met ons op info@bizburo.be, wij wijzen je graag de weg!

Lees ook: https://bizburo.be/export-subsidies/
Lees ook: 
https://bizburo.be/esf-subsidies/
Terug naar de website: www.bizburo.be

 

Tatyana Vitalyova –  Subsidieadviseur

Over ons

BizBuro is opgericht vanuit de overtuiging dat alle kansen optimaal benut moeten worden. Daarom begeleiden wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities, door hen te ondersteunen op gebied van subsidies.

Onze contactgegevens

Jan Palfijnstraat 1B / 23, 8500 Kortrijk

+32 471 52 40 51

info@bizburo.be

BE0844.839.613

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!